Mässor

Tillbaka!

I helgen var vi i Avesta med nästan hela DT gänget. Vi hade en härlig helg och nu återstår bara att återskapa ordningen i butiken!

Bjuder på en läcker layout som Agneta gjort med papper från butiken.
Vill ni ser mer av hennes alster finns det på hennes blogg.

Formex

På fredag är det dags för vårens stora inköpsmässa i stockholm.

Pappersarken ska dit och titta på nyheter och trendspana för våren och sommaren. En hel del order kommer att läggas och veckorna efter en mässa brukar vara spännande tider i butiken.

Det betyder att det är STÄNGT på fredag den 21e januari. Men alla är varmt välkomna på måndag och onsdag i vecka 4 för att höra och se nyheter från Formex.

Vill du läsa lite om trender inom både scrapbooking och heminredning kan du kika in på Formex.se

Scrapträff och mässa 6-7 mars i Karlstad

Svensk Scrapbooking Mässa och träff i Karlstad 6-7 mars 2010

Vi kommer att hålla till i restaurang Claessons lokaler på Karolinen som ligger centralt i Karlstad. Planlösningen gör att man på ett utmärkt sätt kan kombinera mässa och träff. Utöver detta bjuds det på utställningar inom foto och konst av Maritha Esvall och Mathias Frykholm, miniseminarier i ämnet samt aktiviteter med fokus på välbefinnande och hälsa, samt utställare inom andra områden.

Öppettider (Resvervation för mindre ändringar)     Mässan: Lördag 11.00-18.00 och Söndag 10.00-15.00     Träffen: Lördag 10.30-19.00 och Söndag 09.30-15.00

Deltagare på träffen serveras samtliga måltider på plats och för övriga besökare erbjuds lunchalternativ och fika. Middagen på lördagskvällen genomförs i en festligare inramning med underhållning. Här erbjuds även utställare en chans att koppla av i trevligt sällskap.

Ni som kommer på träffen och reser med buss, tåg eller flyg till Karlstad hämtas utan extra kostnad för transport till Karolinen. För er som reser med bil finns en stor kostnadsfri parkering i nära anslutning.

Pris för träffen: 595 kr och då ingår plats på träffen, lunch lördag och söndag, middag lördag, utmaningar, utlottningar, inträde till mässan och en rolig helg! :)

Projektledare är Helena Johansson och och anmälan görs till henne på på helena@svenskscrapbooking.se

Mässa och erbjudande!

Pappersarken kommer vara med på mässan!!!
Och ha öppet i butiken!
(som ligger knappt 300m från mässan)

På mässan kommer vi visa Ladybugs nya papper och ha bra erjudanden på album och förvaring. Vi har med skärmattor till bra priser och en hel del annat.

I butiken hittar du resten av vårt sortiment och en del undebara erbjudanden. Bla finns produkter till 50% rabatt! Du får även rabatt på mönstrat papper, ju mer du handlar desto mer rabatt.

Våra öppettider under mässan är Lör 10.30-18,30, Sön 09,30-15.

Du kan betala med kort i butiken och vi bjuder på kaffe och kaka.

Välkomna!

Mässerbjudande!

Nu i helgen är det kort och scrapmässa i Karlstad och eftersom mässan ligger jättenära Pappersarken kommer vi inte flytta butiken till mässan utan istället är det extraöppet i butiken. Öppettider för mässan är: Lör 11-18, Sön 10-15 och butikens tider är lör 10.30-18.30, sön 09.30-15.00.

Stunden som vi har öppet INNAN mässan öppnar så får alla som handlar för minst 100 kr en liten bonuspresent.

Vi kommer ha riktigt bra erbjudanden, gratis kaffe och kaka och dessutom möjlighet att betala med kort och . Mer info om våra erbjudanden  dyker upp i bloggen på fredag eftermiddag.

Välkomna!

Snart är det dax

Mässrapport

Nu har vi medverkat på vår första mässa som utställare.

Vår monter

Vår monter

I helgen hade vi en monter på Nordiska Stämpel & Scrapmässan .

Det har varit en enormt rolig, givande och lärorik helg.
Vi har fått träffa jättemånga trevliga kunder och medutställare och har fått en mycket positiv start på vår höst.

Ett stort tack till alla goa människor som på olika sätt bidragit till en toppenhelg!

Formex-mässan

Under söndagen åkte vi upp till Stockholm för att gå på Formex på Älvsjömässan.

Lena på Formex

Lena på Formex

Vi visste att mässan var stor men hur stor hade vi nog inte riktigt förstått.
Vi fick träffa representanter för våra leverantörer, kolla in nyheter och såklart beställa en massa trevligt. Inspiration har vi kunnat inhämta i helt enorma mängder och det har verkligen varit en toppendag.

Nästa helg finns vi med en monter på Nordiska scrap- och stämpelmässan i göteborg.

-Vi ses där!

Arkiv