Nyheter

Almanackor

Nu är almanackor med framsida för egen design på väg in till butiken. Har vi tur finns dom här på onsdag!

Jag har beställt både i A5 och A6 storlek.  Men inte så många…

Ljuvligt papper

Såg en underbar layout i Reprints blogg som jag bara måste dela med er. Det är deras DT-Anni som gjort den.

Ni kan se fler bilder på layouten på http://reprintartstamps.blogspot.com/2010/06/dromlayout.html

Nya papper!

Här kommer ett gäng bilder på nya papper som ligger och väntar på dig i butiken!

Det är papper från My Minds Eye, Prima och Bo Bunny!

Det har också kommit hem nya papper från Vivi Gade, serien Skagen.

Samt tre nya dies från Tim Holtz! Och Massor av blommor från Kort og godt och Inkido samt Inkido stämplar så klart!

Basic grey och Martha Stewart

Under ledigheten har det kommit nya produkter till Pappersarken. Basic greys nya serier Origins och Sugar rush ligger och väntar på er.

Det har även kommit in två ursnygga Martha Stewart punchar nämligen Doily Lace och en snöflingestans som jag just nu inte minns namnet på.

Dessutom har det kommit hem massor av nya alfabeten till butiken som passar till flera olika stansmaskiner. Det är både från Boss-kut och Quickuts och de går utmärkt att köra både i cuttlebugen och Revolution. Några av dom fungerar också i tången för er som söker sådana alfabeten. Jag återkommer med en lista på vilka det är när jag är på plats i butiken igen!

Mist!

Swe Scrapbook har ett underbart inlägg om hur man kan använda mist på sina kort. Kika gärna här http://swescrapbook.blogspot.com/2009/11/mist.html

I butiken hittar du dels 6 nyanser av Tattered Angels mist och här finns också perfect pearls och distressdroppar samt mini misters om du vill blanda din egen mist.

Vi har också masker från Tim Holtz och Heidi Swapp som är underbara att använda tillsammans med mist.

Lycka till!

Nu kommer My Minds eye nya papper till butiken!

Nu kommer det nya papper till butiken från My minds eye!

Dom kommer in på måndag eller tisdag.

Välkomna!

Nya basic grey papper

Basic grey släpper nya papper i början av Januari. Men dom finns redan att kika på hos Basic Grey på deras hemsida www.basicgrey.com. Serierna heter Sugar rush och Origins.

Jag kommer ta hem ett urval av papprena men önska gärna vilka! Jag kan också ta hem hela blocken med alla papper i på beställning. Hör gärna av dig via mail eller lämna en kommentar om önskemål på papper. Vill du beställa block behöver jag även kunna nå dig så ange telefonnummer eller mailadress i din kommentar eller i ditt mail.

Cellofankuvert i 12" storlek!

Äntligen har jag fått tag i dom! Jag har letat sen INNAN jag öppnade butiken för drygt ett år sedan och nu har jag äntligen fått tag i 12 tums cellofankuvert. Det är helt enkelt cellofankuvert som du kan ha en layout i. Kalas bra om du vill ge bort en Layout till någon eller vill ta med bara en Layout och visa vid något tillfälle.

Dom kostar 5 kr styck eller 10 stycken för 35 kr eller 20 st för 60 kr eller 30 st för 75 kr.

Promarkers och Graphic 45

Det ramlar in nyheter i butiken hela tiden och eftersom jag inte är så bra på att få in dom i webbutiken försöker jag vara duktigare på att visa dom här.

4 nya papper från Graphic 45 och 4 helt nya stämplar med söta nallar till vintern och dessutom många helt nya promarker färger.

Holiday

Nej, det är inte dags för semester ännu men vi har fått in ett nytt supersnyggt alfabete från QK som heter Holiday. Och det ser ut så härholidayholidaylg

Arkiv